Hoe gaan we bij Picobello aan de slag?

 

Stap 1: Kennismakingsgesprek

In onze keukenwinkel te Antwerpen kan u inspiratie opdoen tussen tientallen toonzaalmodellen en toestellen. Wenst u graag advies of begeleiding? Bij onze professioneel opgeleide adviseurs kan u terecht voor advies op maat vanaf de start van uw keukenzoektocht. Onze experts luisteren naar uw wensen, beantwoorden al uw vragen, analyseren alle mogelijkheden en bekijken diverse opstellingen. We gaan altijd tot het uiterste om uw keukenproject te verwezenlijken. 

Stap 2: Offerte

Na uw bezoek stellen wij een gratis offerte op. Onze experts komen aan huis een zeer nauwkeurige opmeting doen van het project. Deze transparante offerte is volkomen vrijblijvend en kan nog verscheidene keren aangepast worden indien nodig. De offerteprijs is ook meteen de eindprijs.

Stap 3: Uitwerking

De planning is bij Picobello steeds zeer transparant afgesproken met u. Over de levertermijnen zijn we altijd zeer duidelijk zodat u een perfect beeld heeft van de werken. Vervolgens komen wij uw keuken plaatsen, volgens de voorgelegde afspraken.

Stap 4: Service na verkoop

Ook na de oplevering staat onze klantendienst steeds klaar voor u. Picobello staat bekend om zijn uitstekende service na verkoop. Wij discussiëren niet over garantiegevallen en lossen elk probleem met een glimlach op.

Wij zijn partner van MHK Group. Zij staan tussen ons en de groothandelaars en bieden ons eersteklas inkoopcondities en een ruim dienstenaanbod. Voor de klant betekent dat een extra verzekering. Zij ondersteunen sinds 1997 hun partners uit de keuken- en meubelbranche om zich met succes te kunnen handhaven op de markt.

Picobello