Een prachtige keuken uit onze keukenwinkel in Antwerpen

In onze keukenwinkel in Antwerpen vindt u verschillende soorten keukens in diverse stijlen terug. U vindt hier dus ongetwijfeld een prachtige keuken die perfect aansluit bij uw woning en smaak. Houdt u van een strakke look en van een minimalistisch design? Dan is een moderne keuken iets voor u. Tevens vindt u in onze nieuwe toonzaal ook eerder landelijke keuken die gezelligheid uitstralen. Kom gerust langs en vertel onze keukenontwerper uw wensen en verlangens. U kunt dan ook meteen ons assortiment aan designmeubels bekijken waarmee u uw nieuwe keuken volledig kunt inrichten. Wanneer brengt u een bezoek aan onze keukenwinkel in Antwerpen?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u een nieuwe keuken laten ontwerpen en plaatsen door een specialist met kennis van zaken? Dan is Picobello uit Antwerpen dé keukenwinkel waar u naar op zoek bent. Wij realiseren graag uw droomkeuken waarin u met plezier vele uren spendeert. Ontdek dus snel wat wij voor u kunnen betekenen. Wij staan voor u klaar!

Vrijstaand advies voor ieder budget
Fijne medewerking gegarandeerd
Goede nazorg van uw keuken

Wij zijn partner van MHK Group. Zij staan tussen ons en de groothandelaars en bieden ons eersteklas inkoopcondities en een ruim dienstenaanbod. Voor de klant bedoeld dat een extra verzekering. Zij ondersteunen sinds 1997 hun partners uit de keuken- en meubelbranche om zich met succes te kunnen handhaven op de markt.