Meubelwinkel in Antwerpen

Bezoek onze toonzaal

Als u op zoek bent naar duurzame en kwaliteitsvolle meubelen, dan bent u bij meubelwinkel Picobello, uit de provincie Antwerpen, aan het juiste adres. U vindt bij ons gegarandeerd de mooiste meubelen voor uw keuken, woonkamer of slaapkamer. Bovendien rekent u steeds op gedegen advies van onze ervaren medewerkers. Zo maakt u ongetwijfeld de juiste keuze als u meubels komt kopen in onze meubelwinkel in Antwerpen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Stijlvolle meubels van een professionele meubelwinkel uit Antwerpen

Picobello is een echte expert op vlak van keukens en interieur en wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u zich goed voelt in uw eigen huis. U kunt voor nieuwe meubelen dus met een gerust hart terecht in onze professionele meubelwinkel in de provincie Antwerpen. Bent u op zoek naar een comfortabel maar stijlvol eetkamerset? Of wilt u investeren in een designmeubel dat de ultieme eyecatcher moet worden in uw interieur? U vindt het gegarandeerd bij ons! Naast een meubelwinkel zijn wij ook een keukenspecialist in de provincie Antwerpen. U bent dus ook van harte welkom als u een nieuwe keuken wilt kopen.

5 jaar garantie
Advies voor ieder budget
Goede nazorg van uw keuken

Kom langs in de nieuwe toonzaal en ontdek ons aanbod

Bent u benieuwd naar het aanbod van onze professionele meubelwinkel in de provincie Antwerpen? Breng dan gerust een bezoek aan onze toonzaal en ontdek ons aanbod. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen? Dan contacteert u ons eenvoudig via het contactformulier en 03/5001060 of u stuurt een e-mail naar info@picobello-meubel.be. Mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze winkel in Antwerpen?

Picobello