Keukenontwerper uit Antwerpen

Bezoek onze toonzaal

Als ervaren keukenontwerper uit Antwerpen staat Picobello voor u klaar als u een prachtige nieuwe keuken op maat wilt laten ontwerpen. Als u langskomt in onze nieuwe toonzaal in Antwerpen, wordt u met een glimlach ontvangen door een keukenontwerper die naar uw verhaal en wensen luistert en op basis hiervan een stijlvol en functioneel ontwerp maakt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Ervaren keukenontwerper uit Antwerpen

Er is geen andere ruimte in huis waar zo veel gebeurt als in de keuken. De keuken is het hart van uw huis waar u heel wat uren spendeert met uw geliefden. Het is dan ook logisch dat u een keuken op maat laat ontwerpen die volledig aansluit bij uw gezinssituatie, persoonlijke smaak en de stijl van uw woning. Als keukenontwerper uit Antwerpen houden wij te allen tijde rekening met deze factoren tijdens het ontwerpen van uw droomkeuken binnen uw budget.

5 jaar garantie
Advies voor ieder budget
Goede nazorg van uw keuken

Neem contact met ons op

Wilt u beroep doen op Picobello als professionele keukenontwerper uit Antwerpen? Of heeft u nood aan interieuradvies? Dan staan wij voor u klaar. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 03/500.10.60 of door een e-mail te sturen naar info@picobello-meubel.be. Tevens kunt u ook al uw vragen stellen via het contactformulier. Wij ontwerpen voor u met veel plezier de keuken van uw dromen.

Picobello