Een nieuwe keuken kopen in Antwerpen

Bezoek onze toonzaal

Als u een nieuwe keuken wilt kopen, dan gaat u hiervoor het best langs bij een echt vakspecialist, zoals Picobello uit Antwerpen. Ons team geeft u graag professioneel advies voor uw droomkeuken en houdt te allen tijde rekening met uw vooropgesteld budget.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Welke keuken wilt u kopen bij ons in Antwerpen?

Weet u al precies hoe uw nieuwe keuken er uit moet komen te zien? Of wilt u een geheel gepersonaliseerde en functionele keuken laten ontwerpen die volledig voldoet aan uw wensen? Het maakt niet uit of u een nieuwe keuken wilt kopen uit onze toonzaal of deze nog moet laten ontwerpen; bij onze professionele keukenwinkel in Antwerpen zit u goed. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u een kookeiland integreren in de nieuwe keuken die u bij ons in Antwerpen gaat kopen? Of droomt u van een echte leefkeuken die het kloppende hart van uw huis vormt? Wij staan voor u klaar en leiden u graag rond, zodat u kennis kunt maken met de verschillende opties. Tevens zit u ook goed bij ons als u nood heeft aan interieuradvies van een echte expert met kennis van zaken. Wij staan voor u klaar.

5 jaar garantie
Advies voor ieder budget
Goede nazorg van uw keuken

Kom een nieuwe keuken uitkiezen in onze toonzaal

Wilt u een nieuwe keuken kopen bij een keukenspecialist in Antwerpen? Dan is de toonzaal van Picobello dé plaats waar u moet zijn. Breng ons gerust een bezoek om onze toonzaalmodellen te bekijken en ontvang gedegen advies op maat. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan bereikt u ons door te bellen naar 03/500.10.60 of door een e-mail te sturen naar info@picobello-meubel.be. Tot binnenkort!

Picobello