Interieurontwerp in Antwerpen

Bezoek onze toonzaal

Voor interieurontwerp op maat brengt u het best een bezoek aan Picobello in Antwerpen. Uw woning is uw veilige thuishaven waar u zich veilig en goed moet voelen. Het is dé plaats waar u volledig tot rust kunt komen en vaak speelt het interieur een belangrijke rol in. Bent u op zoek naar een specialist in interieurontwerp in Antwerpen? Dan heeft u uw ideale partner gevonden!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Een persoonlijk interieurontwerp van ons in Antwerpen

Wij creëren in Antwerpen voor onze klanten steeds een persoonlijk interieurontwerp dat perfect aansluit bij uw eigen stijl. Het maakt niet uit of u een modern of landelijk interieur wenst; wij gaan geen uitdaging uit de weg en zijn pas tevreden wanneer u dat bent. U kunt trouwens niet alleen voor interieurontwerp terecht bij Picobello, een professionele meubel- en keukenwinkel. Ook als u bijvoorbeeld een volledig nieuwe keuken wilt laten ontwerpen door een deskundige keukenontwerper met kennis van zaken, zit u goed bij ons.

5 jaar garantie
Advies voor ieder budget
Goede nazorg van uw keuken

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat Picobello voor u kan betekenen op het vlak van interieurontwerp? Neem dan meteen contact op met onze deskundige medewerkers en informeer naar de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 03/5001060, door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@picobello-meubel.be. Wij staan voor u klaar in onze nieuwe toonzaal. Kom dus zeker eens langs!

Picobello