Interieuradvies in Antwerpen

Bezoek onze toonzaal

Als u op zoek bent naar een professional die u van gedegen interieuradvies kan voorzien in Antwerpen, dan stopt uw zoektocht bij Picobello. Als u een nieuwe, frisse wind door uw interieur wilt laten waaien, kunt u voor de interieurinrichting beroep doen op ons team uit Antwerpen. Wij zetten onze kennis en expertise graag voor u in en helpen u met het maken van de juiste interieurkeuzes.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Onze specialisten voorzien u graag van interieuradvies in Antwerpen

U kunt in onze professionele keuken- en meubelwinkel uit Antwerpen niet alleen terecht voor het laten ontwerpen van een nieuwe keuken of voor de aankoop van hoogwaardige meubels, maar u klopt ook bij ons aan als u nood heeft aan interieuradvies. Omdat iedereen natuurlijk verschillende voorkeuren heeft qua stijl, meubilair en kleuren, bieden wij verschillende kwaliteitsvolle en duurzame oplossingen aan. Voor hulp bij uw interieurinrichting doet u met een gerust hart beroep op de expertise van onze specialisten uit Antwerpen.

5 jaar garantie
Advies voor ieder budget
Goede nazorg van uw keuken

Contacteer ons om een afspraak te maken

Als u op zoek bent naar een professional uit Antwerpen die u van gedegen interieuradvies kan voorzien, dan bent u bij Picobello op de juiste plek. Ons ervaren team uit Antwerpen is niet alleen sterk in interieurontwerp, maar staat u ook graag bij op vlak van interieurinrichting. Aarzel dus niet om ons te contacteren en maak zo snel mogelijk een afspraak. U bereikt ons eenvoudig door te bellen naar 03/5001060, door een e-mail te sturen naar info@picobello-meubel.be of door het contactformulier in te vullen. Wij zijn u in Antwerpen graag van dienst bij het realiseren van uw interieurinrichting.

Picobello