Een designmeubel uit Antwerpen

Bezoek onze toonzaal

Als u uw (nieuwe) interieur compleet wilt maken met een hoogwaardig designmeubel, is het aangeraden om langs te gaan bij Picobello uit Antwerpen. U wordt hier met een glimlach ontvangen en kunt rustig de verschillende meubels bekijken en vergelijken. Heeft u al een bepaald model in gedachten?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

Het mooiste designmeubel vindt u bij ons in Antwerpen

Er is geen betere plaats dan onze meubelwinkel uit Antwerpen om een kwalitatief design meubel te kopen. U vindt bij ons in Antwerpen moderne en aantrekkelijke designmeubelen die prachtig staan in uw slaapkamer, keuken of woonruimte. U vindt bij ons gegarandeerd meubelen die betaalbaar zijn én die perfect passen bij uw persoonlijke stijl. Geraakt u er zelf niet uit? Dan geven wij in onze nieuwe toonzaal graag advies op maat zodat u het juiste designmeubel koopt. Tevens schakelt u ons ervaren team ook in voor het creëren van een nieuw interieurontwerp voor uw woning.

5 jaar garantie
Advies voor ieder budget
Goede nazorg van uw keuken

Kom onze verschillende meubels bekijken

Bent u nog op zoek naar een stijlvol designmeubel dat perfect past in uw woning in Antwerpen of omgeving? Dan doet u er goed aan om een bezoek te brengen aan de toonzaal van Picobello. Krijgt u graag meer informatie over een bepaald designmeubel uit onze toonzaal in Antwerpen? Dat staat er steeds een ervaren medewerker voor u klaar. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via 03/500.10.60, stuur een e-mail naar info@picobello-meubel.be of vul het contactformulier in.

Picobello